УАЗ на газу від «Автотранс» взяв участь у Off Road Free Fest 2020

УАЗ на газу від «Автотранс» взяв участь у Off Road Free Fest 2020

07.08.2020

Наш співробітник Володимир Рехлицький купив старий УАЗ 469, встановив на нього ГБО і поїхав на фестиваль гонок по бездоріжжю у Київ.

Прочитаєте за 2 хв

Хто: Володимир Рехлицький працює менеджером з продажу нафтопродуктів на «Автотранс». Нещодавно він купив УАЗ 469 на військових мостах, з колесами 33". Встановив на машину ГБО з балоном 50 л. Обладнав авто шноркелем – впускною трубою двигуна.

Про подію: Відкритий міжнародний фестиваль джиперів Off Road Free Fest 2020. Відбувався 23-26 липня на території неподалік київського водосховища – 40 км від Києва.

Пряма мова: «Власне на профі-рівні я не змагався – не той клас машини. Тому брав участь у гоночному фестивалі. Ми з аматорами їздили на території близько 5 квадратних км. Там було все: багнюка, хащі, пісок. Найцікавіше було проїжджати «поросятко» – болото завдовжки десь 200 м. Застрягали всі й постійно. Мене разів 5 буксирували, поки не повідривали фаркоп і всі кріплення. На фініші емоції переповнювали. Загалом, мокрий, брудний, задоволений. Організація фесту порадувала – всюди дружня атмосефра і підтримка.

Автотранс: УАЗ Володимира був заправлений якісним газом від «Автотранс». Ми ретельно перевіряємо якість нашого газу та підлаштовуємо його під сезон. Автомобільний газ – це суміш пропану та бутану + частка інших вуглеводнів. У залежності від температури повітря, пропорції треба змінювати. Що холодніше на вулиці, то більше має бути пропану в суміші газу. Це збільшує кількість насичених парів і забезпечує кращу пускову якість та роботу паливної апаратури.

Джерело: Інформацію, фото і відео з фестивалю можна подивитися ТУТ. Відео ТУТ і ТУТ.

Поділитися в соц мережах
Інші новини
Програма лояльності