«Автотранс» закликає інші полтавські компанії допомогти українцям в Авдіївці

«Автотранс» закликає інші полтавські компанії допомогти українцям в Авдіївці

02.02.2017

Компанія «Автотранс» активно долучається до допомоги жителям Авдіївки. І закликає інших представників соціально-відповідальна бізнесу не бути байдужими до земплякам, які опинилися в біді.

Компанія «Автотранс» активно долучається до допомоги жителям Авдіївки. І закликає інших представників соціально-відповідальна бізнесу не бути байдужими до земплякам, які опинилися в біді.

Сьогодні Авдіївка стала найгарячішою точкою фронту. У місті ведеться активна військова протистояння. Бойовики використовують важку артилерію, перетворивши Авдіївку на справжнє пекло. Страждають не тільки військові, але і мирне населення. Говорити про будь-якої небудь функціонуючої інфраструктури також не доводиться.

Дуже важливо, щоб вся Україна сьогодні об'єдналася навколо проблем Авдіївки. Тому що це місто було і залишається частиною нашої країни. Там живуть наші земляки, які змушені страждати від військових дій агресора. Головний принцип українців - «своїх у біді не залишають». Тому кожен, хто має таку можливість, повинен допомогти.

Компанія «Автотранс» активно включилася в допомогу Авдіївки. Ми направляємо на Донбас паливо для дизельних генераторів. Зараз це найважливіше, що ми можемо зробити. Тому що люди вже який день живуть без опалення і світла. Активні обстріли не припиняються і не дають їм навіть нормально вийти з дому. Ми і надалі тримаємо руку на пульсі ситуації, щоб забезпечувати жителів Авдіївки всім необхідним.

Ми закликаємо всі полтавські компанії приєднатися до допомоги людям, які зараз знаходяться в Авдіївці. Це не тільки наша соціальна відповідальність, а й людський обов'язок. Крім палива потрібні ліхтарики, батарейки, будівельні матеріали, термічні грілки, теплий одяг, медикаменти, продукти тривалого зберігання, одноразовий посуд, серветки.

Сподіваємося, що представники полтавського бізнесу відреагують на наш заклик. Адже сьогодні допомагаємо ми - а завтра допомога може знадобитися вже нам самим. Сила українців завжди була в єдності і бажанні прийти на допомогу ближньому.

Пункти збору гуманітарної допомоги для Авдіївки: Свято-Успенський Собор (вул. Соборна Площа, 1, 050-160-24-62 Наталя), хол перед залом засідань Полтавської ОДА (вул. Соборності, 45 (вхід з вул. Сінна), головне управління ДСНС (вул.М.Бірюзова, 26/1, 050-997-81-18 Євген).

Кажуть думки притягують події, тому, якщо у Вас немає можливості приєднатися до збору гуманітарної допомоги, підтримайте їх подумки, і зробіть репост цього повідомлення!

Поділитися в соц мережах
Інші новини
Програма лояльності