День вуличної музики в м. Полтава

День вуличної музики в м. Полтава

21.05.2019

У заході приймали учать більше 40 учасників

День вуличної музики — це всесвітній флешмоб, який останні кілька років проводиться майже у кожному регіоні України. В Полтаві, захід пройшов вже втретє.


У заході приймали учать більше 40 учасників, які були розподілені за напрямами музики, відповідно цього були виділені сцени: рок-сцена «Твій простір» біля музичного училища, «Джем-сцена» у Петровському парку біля фонтану, «Рок-школа для юних музикантів» у Сонячному парку,  «Романтична і драйвова» музика на майданчику біля театру Гоголя.

Відео з дня вуличної музики.

Завдяки активним і відповідальним організаторам, музичні колективи змогли представити як відомі хіти в каверобробці, так і авторські пісні. «День вуличної музики» - абсолютно  волонтерський проект, за допомоги спонсорів і меценатів полтавці і гості міста змогли абсолютного безкоштовно насолодитись пісенними мелодіями і виступами артистів. 


«Полтавська мережа автозаправок «Автотранс», постійно підтримує ініціативних людей не байдужих до розвитку нашого міста і як постійний учасник волонтерського руху долучилась і до свята музики виступивши генеральним спонсором «Дня вуличної музики». Наша компанія поставила собі за мету не тільки забезпечувати полтавців якісним пальним, але й підтримувати міські і  національні заходи, для того, щоб кожний українець знав і пишався талантами народженими на нашій землі. 


Тож мережа заправок «Автотранс» запрошує полтавців та всіх бажаючих і в наступному році відвідати «День вуличної музики», який принесе ще більше нових імен, пісень і однозначно яскравих вражень.

Поділитися в соц мережах
Інші новини
Програма лояльності