Відродження українського мотоболу - «Автотранс» вніс свою лепту

Відродження українського мотоболу - «Автотранс» вніс свою лепту

12.08.2016

Полтавщина добре відома високим рівнем розвитку мотобольного спорту ще з радянських часів.

Полтавщина добре відома високим рівнем розвитку мотобольного спорту ще з радянських часів. На жаль, з набуттям Україною незалежності цей вид спорту занепав, а інтерес до нього з боку чиновників і широкої громадськості незаслужено затих. Тільки силами ентузіастів і щиро захоплених людей вдалося відродити мотобол і дати йому друге дихання.

Результати цього нелегкого праці ми можемо спостерігати вже сьогодні: рівень чемпіонату зростає, в спорт приходять молоді гравці, а кількість глядачів збільшується з кожною грою. Значний внесок у цей процес вносять небайдужі спонсори і меценати, які допомагають мотобольним командам закривати багато фінансових питань, які вони не в змозі забезпечити самостійно.

В цьому році до ряду опікунів українського мотоболу долучилася і компанія «Автотранс», яка відгукнулася на прохання збірної України про надання допомоги для поїздки на Чемпіонат Європи 2016, який проходив з 26 по 31 липня в м Будель (Нідерланди). Мотоцикли спортсменів були заправлені новим високоякісним паливом - бензином А-98 Євро, продажі якого в мережі АЗС «Авторанс» стартували цього літа. Таким чином, компанія внесла свій внесок до участі української команди в чемпіонаті і дала можливість спортсменам протестувати нове паливо в режимі змагань. Бензин А-98 євро вже встиг позитивно зарекомендувати себе на автомобільних гонках «Лтава атакк серія», тепер же отримав схвальні відгуки і від мотоболіста.

Компанія «Автотранс» послідовно своїми діями демонструє прихильність принципам корпоративної соціальної відповідальності і разом з іншими найбільш прогресивними небайдужими полтавськими підприємствами вносить відчутний вклад у соціальне та культурне життя регіону. У компанії «Автотранс» твердо впевнені в тому, що благополуччя нашої країни будується на індивідуальному посильній внесок кожного українця в цей процес.

Поділитися в соц мережах
Інші новини
Програма лояльності