Бензин А-98 зазнали учасники автоперегонів «Лтава атак серія»

Бензин А-98 зазнали учасники автоперегонів «Лтава атак серія»

04.07.2016

Цими вихідними на картодромі «Лтава» в Полтаві було особливо «жарко»: спортивні автомобілі, професійні гонщики, рев моторів і захоплені глядачі. Третій етап змагань «Лтава Атак серія» зібрав кращих гонщиків з різних міст України.

Цими вихідними на картодромі «Лтава» в Полтаві було особливо «жарко»: спортивні автомобілі, професійні гонщики, рев моторів і захоплені глядачі. Третій етап змагань «Лтава Атак серія» зібрав кращих гонщиків з різних міст України. Тайм атак - в дослівному перекладі з англійської «боротьба з часом», різновид кільцевих гонок. На відміну від класичного кільця тут немає контактної боротьби, пілоти виїжджають на трек окремо і змагаються виключно з секундоміром. Це дозволяє брати участь на серійної техніці з дотриманням мінімальних вимог безпеки (наявність в автомобілі вогнегасника, обов'язкове використання шолому і ременів безпеки).

Інтрига змагань і напружене суперництво між гонщиками на залишили байдужими полтавчан, тому, незважаючи на спекотну погоду трибуни спортивної арени були неабияк заповнені глядачами. Ці автомобільні змагання проводяться не вперше, тому встигли сформувати навколо себе сильний склад учасників: в цей раз на полтавському картодромі змагалися 56 учасників з різних міст України (Київ, Харків, Суми, Запоріжжя, Дніпро, Кременчук, Миколаїв, Одеса та ін.).

Цей етап гонок був особливих з двох причин: вперше пройшли офіційні змагання по тайм атак в зворотному напрямку траси і спонсором заходу вперше виступила мережа АЗС «Автотранс», яка презентувала на гонках свій новий бензин А-98 Euro. Компанія надала можливість учасникам змагань заправитися даними паливом за спеціальною ціною, чим і скористалися понад 10 учасників змагань. Гонщики дали позитивні відгуки щодо палива, а двоє з них стали переможцями в різних класах. У суботній вечір 2 липня компанія «Автотранс» зібрала гонщиків на АЗС за адресою Ковпака, 15 на промо-сет, в рамках якого гонщики заправляли свої автомобілі бензином А-98 і позували перед об'єктивами фото і відеокамер.

Змагання «Лтава Атак серія» в черговий раз підтверджують істину, що при великому бажанні, вірі в себе і свої сили і наполегливій праці можна реалізовувати самі амбітні проекти. Ці автомобільні змагання зміцнюють Полтаву в статусі одного з центрів автоспорту в Україні, а перші позитивні результати використання бензину А-98 в екстремальних умовах експлуатації пророкують йому популярність серед автовласників.

Поділитися в соц мережах
Інші новини
Програма лояльності