Подвійна перемога: Аutotrans racing team завоював дві нагороди UTAS за підсумком сезону

Подвійна перемога: Аutotrans racing team завоював дві нагороди UTAS за підсумком сезону

10.10.2021

Гоночна команда Аutotrans racing team посіла 1 та 2 місце за підсумками сезону автоперегонів національної серії «United Time Attack Series».

Новина: Пілот команди Аutotrans racing team Дмитро Білогубцев посів 1 місце у класі «AWD» та 2 місце у класі «Super Sport» національної серії перегонів «United Time Attack Series» сезону 2021. 

Докладно: 10 жовтня, Полтава, картодром «Лтава». Відбувся фінальний етап перегонів, на якому Дмитро Білогубцев показав 2 і 3 місце в класах «AWD» та «Super Sport». Ці результати дозволили команді Аutotrans racing team посісти за підсумками всіх 5 етапів одразу два призові місця: 1 місце у класі «AWD» достроково та 2 місце у класі «Super Sport». 

Аutotrans: Упродовж усіх етапів перегонів автомобіль команди Subaru WRX STI їздив на бензині А-100 Euro від мережі АЗК Аutotrans. Пальне для перемог у спорті та в житті. Заправити А-100 Euro можна на заправках у нашій мережі. 

Пряма мова, пілот Дмитро Білогубцев: «Перемога в класі «AWD» з 75 балами в скарбничці – рекорд змагань, який приніс нам дострокову перемогу. Тому останній етап ми їздили в задоволення, на 80% від максимуму. У класі «Super Sport» ми в тоталі посіли 2 місце – це не наш основний клас, тому вважаю цей результат максимально гарним. 

Дмитро Білогубцев

Дякую організаторам турніру та всій команді Аutotrans racing team: моєму механіку Сергію Юхименку.

 Дмитро Білогубцев та Сергій Юхименко

Сергію Акіменку – за відмінне налаштування автомобіля. Директору з розвитку компанії Аutotrans Анатолію Куниці за всі організаційні моменти. Моїй дружині Дінарі, яка вірила в мене та супроводжувала на змаганнях і знає, які зусилля стоять за кожною перемогою. Дякую всім рідним і близьким і, звісно, компанії Аutotrans, яку ми маємо честь представляти»

Бек: United Time Attack Series – це серія тайматтак, тип автомобільних перегонів, де пілоти змагаються не у відкритій боротьбі, одночасно проїжджаючи по трасі, як у класичних кільцевих гонках, а їдуть на кращий час кола.

 
Поділитися в соц мережах
Інші новини
Програма лояльності