На гонки «Лтава атак серія» з'їхалися гонщики з усієї України

На гонки «Лтава атак серія» з'їхалися гонщики з усієї України

23.08.2016

Цими вихідними полтавський картодром знову був заповнений глядачами. І це неспроста, адже 21 серпня проходив 4 етап автомобільних змагань Ltava Attack Series'16.

Цими вихідними полтавський картодром знову був заповнений глядачами. І це неспроста, адже 21 серпня проходив 4 етап автомобільних змагань Ltava Attack Series'16. Примітно, що з кожним новим етапом кількість глядачів збільшується, а боротьба між гонщиками загострюється. Вдале географічне розташування Полтави традиційно привертає гонщиків з усієї України - Київ, Харків, Суми, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Кременчук, Миколаїв, Одеса - ось далеко не повний список міст, звідки з'їжджаються спортсмени на СТК «Лтава», щоб поборотися за кращий час кола. Різноманітна і технічна складова: учасники виступали як на стареньких Honda Civic, так і на заряджених повнопривідних Mitsibishi Lancer ЕVOLUTION або Subaru Impreza WRX STI, і навіть на гламурних Porsche Cayman, Audi TT і ABARTH 500.

Пілоти змагалися в п'яти класах, розділених на дві групи за рівнем підготовки автомобілів - для серійної техніки передбачені два моноприводних класу розділених за об'ємом двигуна і один повнопривідний, а для спортивних автомобілів тільки два класи, розділених за типом приводу. У зоні парку сервісу вболівальники мали можливість ближче познайомитися з учасниками, зарядитися гоночними емоціями і драйвом.

Компанія «Автотранс» будучи однією з найбільш активних полтавських соціально-відповідальних компаній підтримала цей етап змагань. Як і на попередньому етапі гонщики мали можливість заправлятися бензином А-98 Євро, який вже добре зарекомендував себе в кількох автомобільних змаганнях в умовах екстремальних навантажень. Кількість шанувальників нового палива мережі АЗС «Автотранс» зростає, про що свідчить і той факт, що все більше учасників змагань довіряють заправляти свої авто бензином А-98 Євро.

Заходи подібні гонок «Лтава атак серія» формують якісно новий рівень дозвілля для жителів обласного центру. Поступово полтавці звикають до того, що в Полтаві можуть проводитися цікаві автомобільні змагання національного рівня і приємно, відзначити що в цей процес вносить свій внесок і компанія «Автотранс».

Поділитися в соц мережах
Інші новини
Програма лояльності