Танцювальний конкурс у Полтаві зібрав кращих бальников України

Танцювальний конкурс у Полтаві зібрав кращих бальников України

11.04.2016

Цими вихідними відбувся танцювальний конкурс в Полтаві «Кубок Полтавщини».

Цими вихідними відбувся танцювальний конкурс в Полтаві «Кубок Полтавщини».

Змагання проходили протягом двох діб. Даний конкурс можна вважати традиційним, оскільки він проводиться в Полтаві вже в п'ятий раз. Організаторами конкурсу є танцювально-спортивний клуб «Альянс» (керівники Олександр Жиров і Наталія Панасюк), і танцювально-спортивний клуб «Естадес» (керівник Оксана Дзюбан). Запорукою багаторічного успіху змагань є професійне суддівство високого рівня і сильний склад учасників. Цього року тут зібралися кращі спортсмени з Полтави, Києва, Сум, Кременчука, Комсомольська, Світловодська, Дніпропетровська, Лубен, Харкова, Сєверодонецька, Кривого Рогу, Новоукраїнки, Черкас. Сильний склад учасників перетворив конкурс на справжнє свято майстерності, краси і тріумфу спортивного духу.

Щоб вмістити всіх учасників і глядачів змагання проводили в виставковому залі Полтавського міського будинку культури. У конкурсі брали участь пари різного віку (від дітей 4 років до дорослих) і рівня майстерності (від новачків до професіоналів-призерів міжнародних змагань) - всього було понад 1400 учасників. Змагання проходили по латино-американської (ча-ча-ча, самба, румба, пасодобль, джайв) і європейської (повільний вальс, танго, віденський вальс, повільний фокстрот, квікстеп) програмах.

Варто відзначити, що не випадково танцювальний конкурс такого високого рівня проводиться саме в Полтаві, адже вихованці полтавських клубів традиційно займають призові місця на всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Та й взагалі історія розвитку української спільноти бальних танців нерозривно пов'язана з Полтавою.

Цього року генеральним спонсором конкурсу «Кубок Полтавщини 2016» виступила мережа автозаправок «Автотранс». Дана компанія відома своїми численними благодійними та спонсорськими проектами, тому підтримка даного проекту - не випадковість. Спорт, здоров'я і прагнення до прекрасного - вічні цінності, які близькі для керівництва компанії, тому підприємці охоче підтримують подібні заходи.

Проведення спортивних заходів такого рівня, як танцювальний конкурс в Полтаві «Кубок Полтавщини» - непересічне явище в житті міста і регіону. На жаль, на сьогоднішній день наша держава не здатна в повній мірі забезпечувати розвиток українського спорту, тому без підтримки небайдужих підприємців організація масштабних спортивних заходів, спрямованих на популяризацію спорту і здорового способу життя не можлива. Виховання ж підростаючого покоління не можна відкласти до кращих часів, адже саме здорова і розумна молодь буде розвивати нашу країну протягом майбутніх десятиліть. А цей великий шлях саме і складається з таких заходів, як ці змагання.

З ТВ-сюжетом висвітлюють танцювальний конкурс в Полтаві можна ознайомитися за посиланням

Поділитися в соц мережах
Інші новини
Програма лояльності